Hoe werkt het vlaggen bestellen op Spandoekkerij

hier kunt u vlaggen bestellenHoe werkt het vlaggen bestellen op de website Spandoekkerij.nl (vanaf nu is ‘de website’ telkens dit, hiervoor genoemde webadres)? Dat is een vraag die ik de laatste maanden wat vaker gesteld krijg. Niet gek, want ik ben ook degene die de website hier een keer geopperd heeft om mooie Feyenoord vlaggen op te bestellen. Ik zal jullie hier een korte toelichting geven op het vlaggen bestellen op de website.

 

Maak uw keuze

Ga allereerst naar de website Spandoekkerij.nl. Dit is de homepage van deze website en hier kunt u een onderscheid maken tussen de producten. Zo kunt u hier reclame- of spandoeken bestellen, maar ook bent u hier dus aan het goede adres om vlaggen te bestellen. Klik dan ook op het menu ‘vlaggen bestellen’ en neem een volgende stap in het proces.

 

Maak nog een keer een keuze

U kunt nu nog een keer een keuze maken. Aan de linkerkant op de website treft u een overzichtje. Hier kunt u uw product selecteren. Nu zult u denken: maar ik wil gewoon een vlag. Zo eenvoudig is dat niet, want er zijn heel veel verschillende soorten vlaggen te bestellen. Ga maar na: u kunt mastvlaggen, baniervlaggen en beachflags bestellen. Daarnaast kunt u hier ook megamasten (flexibel) bestellen en masten van aluminium aanschaffen. Een mast van polyester, inclusief kantelanker kan ook hier besteld worden.

 

Mastvlaggen

Laten we voor het gemak de mastvlaggen aanhouden. We hebben het hier namelijk over vlaggen bestellen en de mastvlag is waarschijnlijk de meest gangbare vlag in het assortiment van de website. Nu bepaalt u, als tweede, welk formaat vlag u wenst te bestellen. Daarbij zijn de tarieven ook direct weergeven, waardoor u meteen weet hoeveel geld u kwijt bent voor zo’n mastvlag. Er zijn vijf verschillende groottes onder de mastvlaggen, waarbij de grootste een formaat van twee bij drie meter kent. Een aardig grootte, denk ik zo.

 

Soort levering

Dan bepaalt u wat voor soort levering u wenst. Dat kan een standaard levering zijn, waarbij u drie dagen moet wachten op uw bestellen. Maar het kan ook zijn dat u versneld uw bestelling binnen wilt krijgen. Dan kunt u kiezen voor de next-day levering, waarbij de vlaggen dus de volgende dag in huis zijn. Er is ook nog een middenweg, waarbij u twee dagen op uw bestelling moet wachten. Eruit hangen er aan de verschillende leveringstijden verschillende prijskaartjes. Daarvoor verwijs ik u graag door naar de website. Daar treft u de exacte tarieven aan.

 

Aantal vlaggen

Niet onbelangrijk: na het invoeren van het type levering, geeft u aan hoeveel vlaggen u wenst. Dit kan natuurlijk een enkele vlag zijn, maar volgens mij is het voordeliger om een groter aantal vlaggen te kopen. Instelkosten worden dan verdeeld over de producten, terwijl deze bij de bestelling van één stuk volledig op dat ene stuk worden doorberekend. Na het invullen van deze keuzemogelijkheid, dient u uw eigen gegevens in te voeren. U moet dan denken aan het invoeren van uw naam, bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer, emailadres en eventuele andere opmerkingen. Vlaggen bestellen is op deze website echt eenvoudig.