Philips leds en vele andere lampen

hier worden onder andere philips leds aangebodenLed verlichting is de nieuwste vorm van verlichting. Eerder waren er al de spaarlampen, maar led lampen veroveren de markt nu. Een voorbeeld van led verlichting zijn de Philips leds. Vergeleken met andere led verlichting zijn Philips leds het allerbest.

 

De beste lichtbron

Zoals op de website http://www.lampdirect.nl/philips-lampen/philips-led-lampen vermeld staat: led verlichting is de beste lichtbron die er op dit moment verkrijgbaar is. Zeker als we het vergelijken met de ouderwetse gloeilampen of halogeen verlichting. Led verlichting kan deze vorm van verlichting eenvoudig vervangen. Vele voordelen van deze verlichting, vind je niet terug in bijvoorbeeld halogeen verlichting.

 

Twee grote voordelen

Naast het feit dat de lichtbron een stuk ‘beter’ is dan bij de andere vormen van verlichting, telt led verlichting twee andere grote voordelen. Zo is het, allereerst, dat led verlichting er voor zorgt dat u veel energie bespaart (zeker weer vergeleken met andere type lampen). Daarnaast bent u ook verzekerd van een lange levensduur, waardoor u niet om de haverklap naar de supermarkt of lampenwinkel hoeft om nieuwe peertjes te kopen.

 

Verschillende merken

In de branche van led verlichting zijn er inmiddels heel wat aanbieders. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld lampenwebsites als lampenlicht, maar je ziet ook steeds meer dat batterijen webshops led verlichting aanbieden. Led verlichting zit namelijk in de lift, terwijl batterijen een stuk minder gebruikt worden dan voorheen. Echter zijn er ook binnen de batterijen weer opgroeiende markten, zoals hoorbatterijen. Maar dit terzijde.

Maar zoals bij alle producten, zijn er altijd voorlopers. Deze zogenaamde ‘innovators’ hebben dus een voorsprong op de concurrentie. In dit geval zouden we Philips wederom als innovator neer kunnen zetten, aangezien zij de Philips leds de Nederlandse markt hebben ingebracht. Zonder Philips was de introductie van de led lamp dus wat later gekomen. Uiteraard had de led lamp ook altijd Nederland bereikt (ook zonder Philips).

 

Philips leds

Maar goed, we kunnen dus niet ontkennen dat Philips de grote speler is op de Nederlandse markt der led lampen. Momenteel heeft Philips vijf type led verlichting in het assortiment. Allereerst zijn er de echte gloeilampvervangers. Voorbeelden van deze groep led verlichting zijn de E27 led lampen (230 volt) en E14 led lampen (dunnere fitting). Een tweede type Philips leds zijn de 12 volt halogeen vervangers. Hier zijn al wat verschillende series in te verkrijgen (surf naar http://www.lampdirect.nl/philips-lampen/philips-led-lampen om de serienummers te raadplegen). De derde groep Philips leds zijn ook halogeen vervangers, maar dan vervangers voor de 230 volt lampen. De GU10 led lamp is een voorbeeld van zo’n 230 volt halogeen vervanger. Een vierde type led lamp van Philips is de 230 Volt PAR Vervanger. Wat dit type lamp precies inhoudt, weet ik eerlijk gezegd niet. Daar heb ik te weinig kennis van lampen voor. De laatste Philips leds die te verkrijgen zijn de Philips IMAGEO. Deze lampen zorgen voor een mooie, sfeervolle ambiance. Zo zijn er bijvoorbeeld kaarsen en badlichtjes te bestellen van dit type Philips leds.

 

Een stap voor

Het feit dat Philips al zoveel verschillende soorten led verlichting aanbiedt, geeft wel aan dat zij een voorloper zijn. Natuurlijk, ook Osram, Sylvania en GE timmeren aan de weg, maar zover als Philips zijn deze merken nog lang niet. Wederom bewijst het Brabantse merk, dat natuurlijk is uitgegroeid tot een wereldwijd merk, dat zij een echte vernieuwer is. Meer weten over de led lampen? Kijk dan op http://www.lampdirect.nl/philips-lampen/philips-led-lampen.