Villa Azuro vakantiehuizen Turkije

U kent ze vast wel. De vakantiegidsen, die u tegenwoordig bijna nooit meer onder ogen krijgt. Op de voorkant en op de eerste bladzijden vindt u de mooiste foto’s. Van stranden, mooie bergen en geweldige accomodaties. Steeds meer mensen boeken hun vakantie op het internet en zien deze folders of vakantiegidsen helemaal niet meer, maar ik denk dat iedereen begrijpt wat voor foto’s ik bedoel.

In Turkije is er een accomodatie die zomaar op de voorkant van zo’n gids had kunnen staan. Villa Azuro vakantiehuizen Turkije is namelijk een adembenemend mooie accomodatie. In alles eigenlijk, want niet alleen de villa zelf is van grote schoonheid. Ook de omgeving is prachtig. Vanaf uw terras kijkt u uit over de baai van Bodrum. Aan de overkant ziet u een moskee, waardoor u echt het gevoel heeft dat u in Turkije bent. Daarnaast is het plaatsje waar Villa Azuro vakantiehuizen Turkije gevestigd is, Gundogan, nog niet zo toeristisch.

Dat laatste zie ik als groot voordeel. In tegenstelling tot het nabij gelegen Bodrum, waar u overigens prima een aantal avondjes kunt vertoeven, is Gundogan nog typisch Turks. Zo kunt u u laten scheren bij de barbier voor een aantal euro’s (omgerekend) en doet u uw boodschappen in een typisch Turks supermarktje.

Het grote voordeel van Villa Azuro vakantiehuizen Turkije is dat elk huis beschikt over een eigen zwembad. Als boeker van Villa Azuro vakantiehuizen Turkije heeft u dus volledige privacy. Wat ook erg prettig is, is het feit dat de huizen in handen zijn van een Nederlandse ondernemer. Hierdoor hoeft u geen steenkolen Engels te praten tegen een plaatselijk Turk, aangezien er ter plekke ook een Nederlandse manager is.

Kortom, Villa Azuro vakantiehuizen Turkije is een ultieme bestemming. Uiteraard zijn de prijzen in het hoogseizoen op zijn hoogst, maar het is ook heerlijk om in het najaar eens naar Gundogan te gaan. Als u geïnteresseerd bent in de villa’s van Villa Azuro vakantiehuizen Turkije, verwijs ik u graag naar de website: villaazuro.com. Hier kunt u de prijslijst opvragen en tevens kunt u via deze website contact leggen met de verhuurder. Afspraken die u vooraf maakt, liggen vast. Lees dus ook goed de kleine lettertjes.